Csak a zöld kávéban van rekord mennyiségű klorogénsav, melyet nem talál más növényekben! A klorogénsav molekulái erős antioxidánsok, melyek összehasonlíthatatlanul nagy hasznot nyújtanak az egészségnek. Általában a kávébabokat 240° - 250° hőmérsékletnél pörkölik. A termék unikális sajátosságainak a titka abban rejlik, hogy nincs hőkezelve. A klorogénsav tulajdonságai szobahőmérsékletnél nem változnak, azonban magas hőmérsékletnél a sav elkezd lebomlani. A megfőzött zöld kávé íze specifikus, de nagyon gyengéd. A zöld kávé a tulajdonságaival a zöld teára emlékeztet. A zöld kávé természetes termék, és az étrendet a szervezet anyagcseréjét gyorsító természetes növényi molekulákkal gazdagítja.
Hasznos tulajdonságai:
Javítja az anyagcserét
A zöld kávé fogyasztása segít majd Önnek fenntartani a tápanyagok egyensúlyát a szervezetben. A szemcséi vitaminokkal és ásványi anyagokkal vannak gazdagítva. A benne lévő kávésav pedig gyorsítja az anyagcserét.
Energia egész napra
A zöld kávéban koffein van, mely nem szabad, hanem kötött állapotban van a klorogénsav káliumával. Ez nem csak abban segít, hogy visszanyerje az erőit, de egyben a jó közérzet forrása is. Azonban ez a kávé nem csak felébreszti Önt és energiát nyújt minden reggel, hanem segít abban is, hogy megszépítse az alakját is.
Segíti a túlsúly leadását
A zöld kávé által tartalmazott klorogénsav akadályozza a zsír felszívódását és segíti lecsökkenteni a testzsír akkumulálódását is. A klorogénsav abban különleges, hogy serkentheti a szervezetet arra, hogy egyéb energiaforrásokat keressen, melyek egyike a zsír. A legjobb hatás a tornával és a fizikai megterheléssel együtt érhető el. Az aktív sportolást az egészséges táplálkozással összeegyeztetve hamarabb fogod elérni a kívánt eredményeket. Hosszútávú étvágycsökkentő! A zöld kávé nagy előnye az, hogy a fogyasztása csökkenti az étvágyat és hosszú időre kioltja az éhség érzetét.
Egységár: 250g kiszerelés 6.360Ft/kg
Egységár: 500g kiszerelés 5.780Ft/kg
Minőségét megőrzi: 2015.11.01
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!