A Balzac35 elegáns polgári bérházak között, visszafogott eleganciával üde színfoltja Újlipótvárosnak. Az étlapon a hagyományos világkonyha fogásai szerepelnek. A mai ajánlathoz a menüt pedig kifejezetten az Újévi hagyományokhoz igazították.
Itt nincs titkolnivaló, és a minőségi alapanyagok sem maradnak örökve rejtve, hiszen a szakácsok a vendég szeme előtt készítik el a fogásokat, a pincérek pedig lesik minden kívánságodat.
Kreatív és mindig ízletes újdonságokkal szolgál a francia konyhával büszkélkedő Balzac35. A barnasörrel sült ropogós bőrös malac pedig elsőrangú felvezetést kap a vaddisznó terrine-nel, lencsesalátával, és a harcsakockákkal. A menühöz ezúttal illatos forralt bor dukál vaníliás vagy chilis ízesítéssel.
A menü:
- illatos forralt bor (vaníliás vagy chilis)
- üdvözlőfalatka
- vaddisznó terrine birsalmával, fűszeres lencsesaláta
- gombapüré-esszencia Brandy-vel
- harcsakockák paradicsommal és óriás lóbabbal
- házi sorbet
- barnasörrel sült ropogós bőrös malac
- sütőtökös-gyömbéres sajttorta
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!