Deres-kert Cseresznye lekvár - diabetikus
Germersdorfi cseresznyéből készült lekvár, 11% xilittel (nyírfacukor). Ízesítésként cseresznyepálinkát és szerecsendiót is tartalmaz. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz. Fogyasztható 2014. júniusig. Felbontás után hűtőben eltartható kb. 3 hétig. Magozott gyümölcsből.
200 g/üveg
Panni sárgabaracklekvár
Friss, zamatos sárgabarackból készült, kíméletes eljárással. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges sűrítőanyagot, csak a tiszta gyümölcsöt. Alacsony cukortartalmú (20%). Eltarthatóság: felbontás nélkül 1 év
350 g/üveg
Szamóca lekvár
Zsámberger Szilvia ceglédi kistermelőtől. Mindenki által kedvelt szamóca vagy földi eper, vaníliás cukorral kiemelve a zamatos gyümölcs íze. 70%-os gyümölcstartalom. Sütemények, palacsinták kiváló tölteléke.
400 g/üveg
Selyemfű méz
Erősen fűszeres, jellegzetes ízű, lassan kristályosodó méz. Sok nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz. Kíváló desszertméz. A mézet Váraljai László és családja termeli, akik a csongrád megyei Ásotthalmon vegyszermentes módszerrel méhészkednek. Vándorméhészetükből a legjobb minőségű fajtamézek származnak. Helyben gyűjtik az akác és selyemfű (vaddohány) mézet, de bejárják a Mátrát, a Zselicet, Esztergom környékét, a dunai és a tiszai ártereket.
500 g/üveg
Epres krémméz
Gyümölcsös krémméz a Dombi Mézmanufaktúrától. Egyedi eljárással - melynek során az eper megőrzi természetes színét, ízét, illatát és vitamintartalmát- készített könnyen kenhető, krémes állagú, epres, magyar termelői mézkülönlegesség a Dombi méz Manufaktúrától. Gyümölcstartalma 50% friss epernek felel meg.
50 g/üveg
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!