A gombamód szaporodó távol-keleti sushi bárok, éttermek tengerében mind minőségben, egyedi helyszín mivoltában, választékban és szolgáltatásokban, egy hegy magasságával emelkedik ki a Japán étkezési kultúra immár 22 évvel ezelőtt hazánkba akkreditált „nagykövete”, a Fuji Japán étterem.
Az elmúlt 22 esztendő során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az ott dolgozó emberek munkásságát, szakértelmét.
Az egészséges és finom ételeket pedig a legjobb méltó környezetben elfogyasztani, ezért nagy gondot fordítanak a tálalásra és a külső, belső hangulatra egyaránt, amely sokat változott az utóbbi 1 évben. Kizárólag különlegesen jó minőségű alapanyagokat használnak ételeik elkészítéséhez, az alapanyagok ízvilágát pedig nemcsak megőrzik, de ki is emelik az ételkészítés során.
A jó minőségű alapanyag csak az egyik titka a kiváló ételeknek, a másik titok a szakértelemben rejlik: konyhájuk Masato Usuda japán séf irányítása alatt áll, aki szakmájában elismert személyiség, nagyon sok iskolát és képzést kapott Japánban több Sensei-től.
Bónuszunkkal a következő menüt fogyaszthatod el:
- Aperitif: jéghideg Ozeki Sake
- Előétel: szezonális Bio zöldség kóstoló (2 féle)
- Miso leves
- Sushi válogatás:
- Nigirik (5 db): királylazac, tonhal, tojáslepény, préselt tengeri pókcsáp, pácolt makréla
- Gazdag Futo Maki (4 db): uborka, shitake gomba, kaliforniai paprika
- Királylazac, zöldspárga
- Főétel: Hiyashi Chuka / Hideg rámen tészta sonkával, paradicsommal, uborkával, tojáslepénnyel pikáns ecetes, szójás szószban
- Desszert: Wagashi - házi készítésű japán édesség, friss gyümölcsökkel
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!