Hogy mondják mandarinul, hogy túlfőtt a tészta? Hány evőpálcika fogy naponta Sanghaj kifőzdéiben? Hogy kell jósolni rizskorpából? Nos, ezekre a kérdésekre aligha kapsz választ a Kuktaparty új kurzusán, de nem is ez a cél. Sokkal inkább az, hogy betekintést nyerj a kínai konyha rejtelmeibe, e rafináltan egyszerű ínyenc-világba.
Háromórás, tartalmas kóstoló lesz ez a kontinensnyi ország elképzelhetetlenül változatos gasztronómiájából, utána pedig magad is elkápráztathatod a családot, a barátokat néhány kunszttal. Autentikus receptek alapján, kínai séftől, Yang Zhi Juntól, vagy ahogy itt ismerik, Jonitól sajáthatod el három közkedvelt fogás elkészítését. Megmutatja, hogy kell sebesen, pontosan darabolni a friss hozzávalókat, ellesheted tőle, miképpen kell gyors keverve-rázva sütéssel percek alatt szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat kényeztető finomságokat elővarázsolni a wokból.
Menü: Csípős édes savanyú leves, Bambuszos gombás csirke, sült körte
Új világra nyit ajtót neked a Kuktaparty: új ízek, új formák, új textúrák, no meg újabb és újabb vacsoravendégek...
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!