Gyerekkorodban arra tanítottak, hogy nem szabad „inni” és szürcsölni a levest. De szerencsére a Földgolyóbis annyira tágas, hogy akad olyan kultúra, ahol ez tök normális. Ennél még nagyobb szerencse, hogy ez a kultúra hihetetlenül finom ételeket alkotott meg az évszázadok során.
És ami ennél is nagyobb szerencse, hogy ezeket a finomságokat te most bónuszunkkal kóstolhatod meg, és ha úgy tarja kedved, akkor óvatosan szürcsölheted is a Miso levest, hiszen a japánok is így szokták.
A Japán Menü tartalma:
- 1 tányér misoshiru leves újhagymával, répával, tofuval, tengeri algával
- 8 db lazacos-uborkás maki tekercs
- 1 pohár házi szörp
Az aSushibár egyik legnagyobb erőssége, hogy a sushik tényleg frissen készülnek, nem keringenek futószalagon, hanem a szakácsok keze alól rögtön a tányérodra érkeznek. Márpedig a jó sushi egyik legfontosabb ismérve: a frissesség. És persze hibátlan, friss alapanyagok, nagy szakértelem.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!