A messzeföldön híres indiai konyha nem egyszerűen egzotikuma miatt vált kedvenccé, hanem mert végtelen változatosságú, pikáns fűszerezésű, és még a vegetáriánusoknak is olyan ételkreációkkal szolgál, hogy gond nélkül elfeledteti a húsos ételeket.
A menü tartalma:
- Előétel: zöldség samosa (Zöldségekkel töltött, ropogósra sütött tészta)
- Főétel:
- paneer butter masala (Helyben készített indiai sajt kockák paradicsomos mártásban, tejszínnel és vajjal (enyhén csípős)
- kadai paneer (Helyben készített indiai sajt kockák paradicsom, kaliforniai zöld paprika és hagyma darabokkal serpenyőben készítve zöld csillivel és fűszerekkel; csípős) 2 személyre
- biryani rizs (Finom basmati rizs, házunk Biryani fűszereivel pirítva) 2 személyre
- fokhagymás naan - Kenyér tészta, a tetején fokhagymával, Tandooriban sütve (lapos)
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!