A füstölt ízű élelmiszerek egyre karakteresebben alakítják a táplálkozási szokásainkat, nem is tűnik fel, amíg nem gondol bele az ember.
A füstölt húsok, kolbászok szinte természetesnek tekinthetők, bőséges a kínálat a sajtoknál, a parenyica-karaván alapvonalon elindulva könnyen a füstölt juh- és kecskesajtok között találhatjuk magunkat.
A füst ízű só használatával a szabadtűzi sütés íz világát adjuk a konyhaművészetünkbe.
Ajánlat választható tartalma:
- Himalája füstsó őrölt
- Himalája füstsó granulátum
- Himalája só tricolor
Tartósítószert és adalékanyagokat nem tartalmaz.
Ajánlott felhasználása:
- Olyan ételek ízesítésére, ott ahol a füstös, rusztikus íz kívánatos
- Görög ételek, húsok ízesítéséhez
- Kiváló sütéshez és grillezéshez is
- Az igazi barbecue-hoz valamilyen formában hozzátartozik a füstős íz, a hús fűszerezése során alkalmazhatsz füst sót a pácoláshoz
- Szoktak még marhát és csirkét is így készíteni, és ha tágan értelmezzük a fogalmat, akkor barbecue-zni zöldségeket is lehet
- Ajánlott a légmentes lezárása, mert különben az egész szekrénynek füst illata marad
Termék súlya: 0,25 kg
Egységár: 1.960 Ft/kg
Forgalmazó: Fuszekli Kft.
Szavatossági idő: korlátlan ideig megőrzi
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!