Kettészakadt országban élünk, szinte polgárháborús helyzetben, olyan mély árok választja el a két tábort, mint a Tisza, meg a Duna – szó szerint. Hiszen van, aki a tiszai halászlére esküszik, és van, aki a dunaira, ráadásul még a balatoninak is vannak harcoló hívei. Ezt a reménytelen helyzetet csak úgy oldhatjuk meg, hogy ha egyetlen típusú halászlére szavazunk: csakis a finomra!
Ízletes, zamatgazdag, sűrű, pontyból készült halászlébe merítheted kanalad Marcsa néni vendéglőjében. Választhatsz akár 1 főre szóló, akár 2 főre szóló bónuszt is.
Ha jól laktál a remek halászlével, érkezik asztalodra a Túrós csusza, amely szintén nem akármilyen. Szalonnapörccel megszórva és sok-sok tejföllel meglocsolva épp csak egy pillanatra behelyezik a kemencébe tálalás előtt, hogy harmonikusan összepiruljanak kissé az összetevők.
Marcsa néni vendéglőjében családi hagyomány a főzés, és a vendégek szaftos húsokkal és gazdag levesekkel kínálása. A névadó nagymama kitűnő, és nagy tiszteletnek örvendő főzőasszony volt Szabolcsban, leányai és unokái pedig örökölték tőle a tehetséget és a vendégszeretetet.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!