A Duna kultúrákat köt össze, és nincs is erre jobb példa, de finomabb semmiképpen sem, mint amit a Dunakavics Étterem kínál, ahol a magyar konyha remeke, a messze földön híres gulyásleves a cseh sörrel találkozik - vagy éppen a frissítő limonádéval, ki mit szeretne.
A gulyáslevesről minden magára valamit is adó magyar ember tudja, hogy az egy komplett étkezésnek is megfelel, de mégsem lenne teljes az élmény, ha a leves után nem kerülne második fogás is az asztalra, legalább csak azért, hogy egy kis édesség is legyen a fogások között. A juhászos gulyáslevest a Dunakavics Étteremben két darab palacsinta követi szorgosan, akik nem csak magyarosságukkal illenek a menetbe, de az ízük is méltóvá teszi őket a gulyásleveshez.
Kattints a bónuszért, és élvezd ki az interkulturális élmény minden falatját!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!