Egy jó étterem titka a folyamatos megújulás, a kísérletező szenvedély, az, hogy a konyha évek múlva is képes megújulni, sőt felülmúlni önmagát. Ugyanakkor egy jó étterem titka az is, hogy képesek legyenek felismerni azt, amikor valami egyszerűen csak úgy jó, ahogyan van.
Mai ajánlatunk középpontjában is egy olyan étel szerepel, ami szezonváltások ide, étlap cserék oda, csak nem kerül le a a Heller's Étterem kínálatából, a vendégek legnagyobb örömére. A grillezett jércemell mozzarellával egyszerre friss és könnyed, a pestos gnocchi pedig tökéletes köret ehhez a kicsit olaszos, kicsit modern, mégis klasszikusan mediterrán ételhez.
Az ételek mellé egy üveg finom rozé bor is jár, a hangulatos beszélgetés pedig szinte tálcán kínálja magát egy olyan környezetben, mint amilyen a Heller's. Lakjatok jól, igyatok finomakat, és jöjjetek el máskor is meglesni, mi van még az étlapon - az állandó szupersztáron kívül.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!