A Rizottó titka – ez úgy hangzik, mint egy Harry Potter-film címe, pedig valójában egy rendkívül ízletes, de kevesek által készített étekről van szó. A jó rizottó a magyar konyhához szokott háziasszonynak nem mindig könnyű feladat, épp ezért érdemes ellátogatni egy étterembe, és ott megkóstolni ezt a remek olasz specialitást. A rizottó nem egyszerűen „levesesebb” rizs, hanem ennél sokkal több, egy igazi műalkotás, amelynek elkészítése során minden részletre ügyelni kell. Így jön létre az a telt ízű, krémes csoda, amelyet most te is megkóstolhatsz a Dióhéj Étteremben.
Sőt, amíg jó, az idő (és még jó ideig kellemes lesz, ez előre látható) az étterem teraszán is helyet foglalhatsz, amely sok más étteremmel ellentétben nem az utcán található, tehát a nyugodt étkezés lehetősége garantált!
A Dióhéj Étterem neve utal arra, hogy a vendéglőt a Nagy Diófa utcában találod, arra, hogy olyan meghitt és otthonos, mint egy dióhéj, de semmiképpen nem utal arra, hogy dióhéjnyi adagokat kapsz!
Az éttermet azért hozták létre, mert hiány van az olyan hangulatos, nyugodt helyekből, ami egy romantikus este eltöltésére, egy üzleti megbeszélésre, vagy egy családi esemény megrendezésére egyaránt alkalmas. Az étterem nem akar valamelyik aktuális gasztronómiai divatnak megfelelni, inkább többféle ízlés kiszolgálására törekszik.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!