Ganoderma 320 g-os kiszerelésben
A ganoderma gomba javítja a szervezet általános állapotát, serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, ezáltal karbantartja a testet, és hosszabb életet biztosít. A 4000 éve ismert Ganoderma lucidum - a maga több, mint 200 aktív hatóanyagával - olyan mértékben erősíti az immunrendszerünket, hogy az képessé válik kijavítani az elváltozásokat.
Alkotóelemei:
1. Szerves germánium (Ge): akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést; megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginsengben található.
2. Poliszacharidok: erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.
A Ganoderma „adaptogen”. Különösen hangozhat, hogy a Ganoderma kétirányú hatással rendelkezik - például emelheti és csökkentheti is a vérnyomást -, harmonizálja a szervezet funkcióit, ebben rejlik pozitív hatása:
- Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét
- Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését
- Csökkenti a vérben található lipidek számát és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait
- Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat, és megakadályozza a trombózist
- Javítja a mellékvesekéreg működését az endokrin-egyensúly fenntartása érdekében
- Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki
- Megakadályozza a szövetsejtek elhalását
- Megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával
- Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait
- Megakadályozza a szervek degenerációját
- Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztamin-kibocsátását
- Megelőzi és kezeli a rák kialakulását és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét, csökkenti a fájdalmat
Mitől lúgosító ez a kávé?
A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít. A mai kor emberére a túlsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlen tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót.
A Ganoderma kávé fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához. A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban koffeintől.
- 3in1
Összetevők:
cukot, tejcukor, hidrogénezett növényi zsír, maltodextrin, glükóz szirup, instant kávé (10%), tejfehérje, ganoderma kivonat (3%), csomósodást gátló anyag (E 341)
- 2in1
Összetevők:
tejcukor, hidrogénezett növényi zsír, maltodextrin, glükóz szirup, instant kávé (10%), tejfehérje, ganoderma kivonat (3%), csomósodást gátló anyag (E 341)
Szavatossági idő: felbontástól számítva 12 hónap
Felhasználási javaslat:
2 evőkanál kávékeveréket 150 ml forró, de nem lobogó vízben keverjen el.
Tárolás száraz, hűvös helyen!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!