A Fuji Éttermet nemcsak azért nevezték el a nevezetes japán hegycsúcsról, mert az a felkelő nap országának egyik jelképe, hanem azért is, mert valóban mércét ad, és az itteni konyha is olyan magasságokba emelkedik, mint a fehérlő Fuji.
Legújabb ajánlatunkkal megízlelheted azt, hogy a japán gasztronómiának a tavaszi ízei is csodálatosak és izgalmasak. Mindezt a japán gasztronómia tán legrangosabb hazai székhelyén, a számos díjat és elismerést kiérdemelt Fuji Étteremben.
Tavaszi japán deluxe kóstoló menü a Fujiban:
- Aperitife: Umeshu - Szilva bor
Sushi-sashimi:
- Sashimi komori
- Kis adag vegyes sashimi
- Dragon maki
- Grillezett angolna és uborka tekercs kifordítva
Előételek:
- Zensai moriawase
- Kétféle vegyes zöldség előétel
Főétel (delux bento):
- Edamame
- Párolt szójabab héjában
- Wafu salada
- Japán saláta
- Potato salada
- Majonézes burgonyasaláta
- Ebi karaage creamy spicy
- Rántott tigrisrák salátával
- Kushiage moriawase (Gyu / Yassai)
- Rántott bélszín és zöldségek pálcikán
- Saba ponzu oroshi
- Grillezett makréla ponzu mártással és jégcsapretekkel
Kiegészítő fogás:
- Hitokuchi soba
- Hideg hajdinatészta
Köretek, leves:
- Gohan
- Rizs
- Misoshiru
- Miszóleves
Desszert:
- Wagashi
- Fuji házi kézműves desszert
(tej, liszt, glutein és egyéb érzékenyeknek nem ajánlott)
A séf, Usuda Masato kérlelhetetlen, mint egy sógun, ha a minőségről van szó: csak kifogástalan, friss alapanyaggal dolgozik, a legnagyobb szakértelemmel.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!