Liszt-érzékenyek, diétázóknak, rántott hús kedvelőinek körében rohamosan növekvő népszerűségre tett szert. Az egyre jobban ismert, kedvenc vietnámi tavaszi tekercs például ebből készül, de magyar ízesítésű tölteléket is nyugodtan lehet bele tenni. Az ezzel készült rántott húspácolás nélkül beszívja a fűszereket, sokkal karakteresebb a hús íze.
Lecsepegtetés után, olaj nem marad a panírban. Semmi előkészítést nem igényel, csak kis olaj a sütéshez. Pár perc és készen van a rántott húsunk!
- A rizslap gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, szójamentes, tejmentes, koleszterinmentes, fehérjeszegény.
- Összetevők: rizsliszt 80%, tápiókaliszt, víz, só
- A rizsliszt nem veszi fel és nem teszi tönkre az olajat, nem hullik
- A rizslap extra vékony, 22 cm-es, 34 db található a csomagolásban
- Szárazon, ropogós és törékeny állapotban árusítják; Vízbe téve válik puhává és formázhatóvá
- Csomag mérete: 24x24x1 cm
- Tárolás: szobahőmérsékleten; Fogyaszthatóság: 2016.12.30.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!