Élni, mint Marci Hevesen, vagy mint hal a vízben - ez az, amit mindannyian szeretnénk. Ha pedig a halas vonalat követjük, akkor képzeletben már csak néhány uszonycsapásra vagyunk a éltán híres Kék Pisztráng Étteremtől, ahol friss halfogások közül válogathatnak a vendégek, a jó étel pedig köztudottan a hevesi marciság alfája és omegája is.
Bónuszunkért cserébe a vacsorát vagy ebédet egy könnyed Cézár-saláta nyitja, frissen, ropogósan a tányérodra kerülve, és bár ez a fogás is úgy készül, ahogyan a nagy könyvben meg van írva, azoknak sem kell aggódniuk, akik valami kalóriában gazdagabb fogásra vágynak. Lesz itt még harapnivaló! Főételnek már a döntés szabadságát is a kezetekbe adják, kérhettek tartalmas, paprikás krémben úszó harcsapaprikást juhtúrós sztrapacskával, vagy könnyedebb fogasfilét Kárpáti módra, párolt rizzsel. Desszertnek csokis-diós palacsinta jár, ami már kimondva is annyira finomnak hangzik, hogy nem is fűznénk hozzá semmit, csak hagyjuk, hogy elképzeld ezt a tésztába göngyölt csodát, ami garantáltan nem múlja majd alul a várakozásaidat. Az ajánlat ternészetesen egy rostos vagy szénsavas üdítőt, vagy ásványvizet, vagy bort vagy csapolt sört is tartalmaz.
Merülj alá a finom ízek világában, akaszd horogra ezt a bónuszt, és egyél úgy, mint az egyszeri hevesiek.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!