A Bornier Dijoni mustárok közel 200 éves tradicionális receptúra alapján készülnek a franciaországi Dijon tartományban, kizárólag válogatott kifejezetten dijoni mustárhoz termesztett mustármagokból. Próbálja ki Ön is a francia szakácsművészet e tradicionális remekeit, amelyek kiválóak húsok, halak, szendvicsek ízesítéséhez, salátaöntetek, szószok alapjául grillezett húsok pácolásához. A gyártó a legmagasabb minőségbiztosítási előírásoknak (IFS és BRC) megfelelően működik, amely garancia a mindig tökéletes minőségre.
Származási hely: Franciaország
Mindkét típusú mustár 210 g-os
Dijoni natúr mustár
Összetevők: víz, mustármagok, alkoholecet, só, antioxidáns: kálium metabiszulfit, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Dijoni egész magos mustár
Összetevők: víz, alkoholecet, mustármagok (hántolt és hántolatlan), só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes aromák, antioxidáns: kálium metabiszulfit, fűszer (kurkuma).
Szavatossági idők: 2015.07.01
Egységár: 2333,33 Ft/k
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!