Bár mindkettő tekercs alakú, mindkettőben van rizs, és mindkettőből irdatlan mennyiségeket lehet megenni, a töltött káposzta és a sushi között az a különbség, hogy a sushi csak frissen jó. Az aSushibár egyik legnagyobb erőssége, hogy a suhik tényleg frissen készülnek, nem keringenek futószalagon, hanem a szakácsok keze alól rögtön a tányérodra érkeznek. Márpedig a jó sushi egyik legfontosabb ismérve: a frissesség. És persze hibátlan alapanyagok, nagy szakértelem.
Ajánlatunk az aSuhibárba szól 28 db (2 személyre), vagy 52 db (4 személyre) különleges sushikra, a négy személyre szóló menü része továbbá a választható leves és háziszörp. Így gondoskodnak arról, hogy a kötődésed a japán csemegékhez még erősebbé váljon.
A 2 személyes tál tartalmazza:
- 2 lazacos maki tekercs
- 2 sake tamagoyaki nigiri
- 8 szójaszószban sült és pácolt padlizsános maki tekercs
- 8 mangos lazacos maki tekercs
- 8 uborkás szezámmagos maki tekercs teriyakival
- frissentartó dobozok (elvitel esetén)
A 4 személyes menü tartalmazza:
- 4 leves, mindig más és más, pl.: tigrisrák leves tejszínnel
- 8 szójaszószban sült padlizsános maki tekercs
- 8 tigrisrákos sake-tamagoyaki maki tekercs
- 8 hagymacsírás tonhalas maki tekercs
- 8 teriyakis rákhúsos maki tekercs
- 8 shiitakegombás maki tekercs
- 4 saketamagoyaki nigiri
- 4 x 2 dl házi szörp (választható szamócás, bodzás, vagy a ház specialitása: vadcseresznye ízben) mentalevéllel
A két személyre szóló tálat kivihetitek például a parkba is, megehetitek a friss levegőn vagy akár otthon, a frissentartó dobozok árát a bónusz tartalmazza.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!