Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

Színes kijelzős vércukormérő készülék 50, 100 vagy 150 darab tesztcsíkkal a Vivamedtől 35-42% kedvezménnyel

Színes kijelzős vércukormérő készülék 50, 100 vagy 150 darab tesztcsíkkal a Vivamedtől 35-42% kedvezménnyel
 • Vércukormérő készülék 50 db. tesztcsíkkal (10.990 Ft), vércukormérő készülék 100 db. tesztcsíkkal (12.990 Ft), vércukormérő készülék 150 db. tesztcsíkkal (14.490 Ft)
 • A mért eredmények értékelésének megkönnyítése kijelzett színkódokkal. Nagyméretű LCD kijelző. Biztonságos, pontos mérés
 • Tartozékok: tesztcsík (2014. május 31-ig használható fel), 10 darab lándzsa, ujjbegyszúró készülék, elem

A bónusz beváltható: 2013. március 18 - április 15.

A készülék átvehető ingyenesen a Vivamed bemutatótermeiben. Ha csomagküldést kérsz, add le megrendelésed a dunakeszi@vivamed.hu email címre, és küldd el az alábbi adatokat: bónuszkód, név, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím. A kiszállítás díja 1.200 Ft/készülék. A kiszállítás 20.000 Ft felett ingyenes. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

10.990 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
16.980 Ft
35%
5.990 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc
Az ajánlat sikertelen
0
10

A cukorbetegség a világ leggyakoribb anyagcsere-betegsége, és egyre több embert érint. Kellemetlen és olykor veszélyes szövődményei bármikor kialakulhatnak, ezért nagyon fontos a folyamatos kontroll, még akkor is, ha azt gondolod, hogy nem tartozol a veszélyeztetettek csoportjába. 

 

Cukorbetegségben az inzulinhatás csökkent vagy hiányzik, emiatt a szervezet egyes sejtjei nem képesek a vérből a szőlőcukrot felvenni, így éheznek. A betegség mérőszáma az éhgyomorra vett csepp vér cukorszintje, amelyet a Vivamed színes kijelzős vércukorszintmérő készülékkel könnyedén és egyszerűen ellenőrizhetsz. Az apró gép színekkel jelzi nemcsak a magas, de az alacsony vércukorszintet is.

 

A mindennapok során oly sok értéket és adatot kell megjegyeznünk, azonban a vércukormérő színes kijelzője a mért eredményt színekkel értékeli, így nincs szükség az ideális értékek fejben tartására. A zöld szín jelenti a normál értéket, a narancssárga szín a normáltól csekély mértékben eltérő eredményt, a piros szín pedig a kóros vércukorszintet. Elég ennyit megjegyezned, és így egy csomó más hasznos információra marad hely az eszedben! A sorbanállás elkerülése érdekében kérd az átvételt a dunakeszi üzletbe.

 

Tesztcsíkok a Vivamed üzletekben folyamatosan megvásárolhatók.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Vivamed Egészségtár

  Vivamed Mammut I.
  (földszint)
  1024 Budapest
  Lövőház utca 2.
 • www . vivamed . hu

  +3670 931 4626
Partner értékelése:
4.1 (547)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: