Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

Sikerélmény a legkisebbeknek is – 5 féle utazós, és 5 féle készségfejlesztő Green Rabbit – Okos Ovisok társasjáték 40-41% kedvezménnyel

Sikerélmény a legkisebbeknek is – 5 féle utazós, és 5 féle készségfejlesztő Green Rabbit – Okos Ovisok társasjáték 40-41% kedvezménnyel
 • Autóverseny, Csiga Biga, Lovaspark, Gyerekbolygó, Virágoskert (840 Ft), Tudom Egyedül, Itt és Ott, Ki vagyok?, Letakarós, Mondd miért? (2.890 Ft)
 • A Green Rabbit – Okos Ovisok játékcsalád tagjai a szórakoztatáson túl segítenek kibontani a gyermeki tehetséget, pl. bővítik a szókincset, tágítják a képzeletet, önmegvalósításra buzdítanak, önálló feladatmegoldásra tanítanak
 • A termék a Brigád Boltban azonnal átvehető

Bónusz beváltható: 2013. március 18 - április 10.

A termék átvehető ingyenesen a Brigád Boltban vagy kiszállítás kérhető. Ha kiszállítást kérsz, akkor az info@greenrabbit.hu címre küldd el a bónuszkódod, postai címed, neved és mobiltelefon számod. A kiszállítást a MediaLog futárszolgálat végzi, a szállítási díj rendeléstől függetlenül: 750 Ft. A termék szállítási idejét a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról egyeztethetsz a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

840 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
1.400 Ft
40%
560 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

450 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Nem könnyű feladat lekötni egy 3-5 éves gyereket az autó hátsó ülésén egy hosszabb út alatt. Bizony, a „Nézd, ott egy őzike!” trükk is csak ideig-óráig működik. Akkor is nehéz dolgod van, ha a családi nyaraláson hirtelen jött hidegfront szorít be a szállásra. Ilyenkor érdekes elfoglaltság kell az apróságoknak, különben menthetetlenül jön a hiszti. Ezért lépett akcióba a Brigád ‚Anti-rapli’ bevetési csoportja, és hajtotta fel neked ezt a bónuszt.

 

 

Tudom egyedül játékos formában nevel önálló feladatmegoldásra, az Itt és Ott észrevétlenül fejleszti a megfigyelő- és rendszerező-, a Ki vagyok? és a Letakarós pedig a koncentráló képességet. A Mondd miért? maga a dobozba zárt játékos ismeretterjesztés, befogadható információk kicsiknek az élet „nagy dolgain” túl az emberekről, a növény- és állatvilágról.

 

 

A Csiga Biga játékban spirálalakban kell lépni egy csiga házán. Míg az egyik pörgetővel a színeket, a másikkal pedig az alakzatokat pörgetitek ki, fejleszti a színérzéket, formaérzéket és a kombinációs készséget, kialakítja a szabálytudatot. Az Autóverseny és a Lovaspark főleg a fiúknak hozhat majd izgalmas versengést, míg a Virágoskert pillangóiként nyilván a lányok „repkednek” majd önfeledten virágról-virágra. A Gyerekbolygó mesebirodalmában, kalandjaiban pedig mindkét tábor örömmel merül majd el.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Okos Ovisok

  1075 Budapest
  Madách tér 4.


  Brigád Bolt

  1133 Budapest

  Véső utca 7.

  Nyitva tartás:

  munkanapokon 10-20 óráig
  szombaton 10-14 óráig

 • www . okosovisok . hu

Partner értékelése:
4.3 (64)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: