Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

Pattanj rá a tavaszra – 1,5 órás fallabda oktatás edzővel vagy 2x1 óra terembérlés az Újpalotai Squash Clubban 50% kedvezménnyel

Pattanj rá a tavaszra – 1,5 órás fallabda oktatás edzővel vagy 2x1 óra terembérlés az Újpalotai Squash Clubban 50% kedvezménnyel
 • 1,5 óra fallabda oktatás edzővel, felszereléssel (2.990 Ft/fő), 2x1 óra pályabérlés (2.890 Ft/pálya)
 • Ha nem találsz magadnak párt a játékhoz, a helyszínen biztosítanak partnert

Bónusz beváltható: 2013. március 17 - április 4.

Előzetes bejelentkezés szükséges a squashproba@gmail.com e-mail címen. Az oktatás egy főre érvényes, de két fős csoportokban zajlik. Terembérlés esetén egy bónusszal legfeljebb két fő játszhat. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

2.890 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
5.800 Ft
50%
2.910 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

61 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

Vannak dolgok, amik egyszerűen nem mennek ki a divatból. Klasszikusak, megbízhatóak, és bármikor bevethetőek. Ilyen a vörös rúzs, a kis fekete ruha, és a squash is. Ne nevess, a squash majdnem 100 évvel megelőzte a kis fekete ruhát – már az 1830-as években is népszerű volt, és ez azóta sem változott. Azon túl, hogy tetőtől-talpig kellemesen átmozgat, páros játék, így az adrenalinlöket sem marad el.

 

Az Újpalotai Squash Clubban öt klimatizált squashpályával, tapasztalt edzőkkel és eszközökkel várnak, úgyhogy el is felejtheted azt a kifogást, hogy nem tudsz fallabdázni - itt a remek alkalom, hogy megtanulj!

 

A bónusz tartalma 1,5 órás fallabdázás egy fő részére, oktató edzővel, a bónusz tartalmazza az ütő-, labda- és öltözőhasználatot is. Fontos, hogy az oktatás 2 fős csoportokban zajlik, úgyhogy ne felejts el hívni magaddal valakit, nagydumás kollégát, unatkozó barátnőt, sportőrült nagynénit - korhatár nincs, csak vigyetek kényelmes ruhát és világos talpú tornacipőt. 

 

Ha régóta fallabdázol már, edző helyett válaszd a 2x1 órás pályabérlést. Felszerelésed és edzőcipőd ne hagyd otthon, de ha nincs, itt erről is gondoskodnak (ütő: 600 Ft, cipő 600 Ft, labda 200 Ft).

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Újpalotai Squash Club

  1158 Budapest
  Drégelyvár utca 57-63.
   
  Nyitva tartás:
  H-P: 6.30-23
  Szo-V: 9-21
 • ujpalotaisportcentrum . hu

  +361 419 5114
Partner értékelése:
4.4 (7)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: