Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

A gyors alakformálásért - 5 vagy 10 alkalmas elektrostimulációs bérlet a Speedbody Fitness termeibe 64-65% kedvezménnyel

A gyors alakformálásért - 5 vagy 10 alkalmas elektrostimulációs bérlet a Speedbody Fitness termeibe 64-65% kedvezménnyel
  • A 30 perces csomaggal 3 nap aktív sportolását válthatod ki. Edzés után cellulit vagy body relax kezelés
  • 8 izomcsoportot mozgat meg egyszerre, de kíméli az ízületeket
  • Rengeteg időpont, hogy ne kelljen várni

Bónusz beváltható: 2013. március 13 - április 29.

Saját részre 1, ajándékba több bónuszt is vehetsz. A weboldalon kell időpontot foglalnod. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

8.990 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
26.000 Ft
65%
17.010 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

345 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

UPDATE! Nőnap alkalmából minden megvásárolt bónuszhoz egy ajándék alkalom jár a Speedbodyban (a grátisz edzés az aktuális ajánlat korábban megvásárolt bónuszaira is érvényes).

 

UPDATE! Még két szalon (Speedbody Leonóra Szalon, Speedbody Cinkota) csatlakozott az ajánlathoz.

 

Ha a természet ülőlényeket és nem élőlényeket akart volna teremteni, akkor székeket teremtett volna, nem pedig tigriseket, ugrándozó majmokat, szökellő gazellákat – és embert. Az izmaid arra valók, hogy mozgasd őket, ha ülőmunkát végzel, akkor nem csak felugorhat sunyin pár fölösleges kiló, de még az izmaid sem kapják meg a szükséges heti mozgásmennyiséget.

 

Az 5 vagy 10 alkalmas Speedbody edzés segítségével nem kell az úszógumikat örökre magadon tartanod, gyorsan megszabadulhatsz a plusz tehertől, és formálhatod alakod a Speedbody Fitness termeiben.

 

Ha elég kalóriát égetsz, akkor tested is kevesebb zsírt raktároz, és könnyebben nyúl a már meglévő zsírraktárakhoz (értsd: hurkák). A Speedbody során kis erősségű váltóáram ingerli az izmokat, melynek hatására azok összehúzódnak, majd ellazulnak. Így hasonló folyamat játszódik le szervezetedben, mint a hagyományos testedzés alatt. Ráadásul a Speedbody egyszerre dolgoztatja meg a test 8 főbb izomcsoportját anélkül, hogy az ízületeket megterhelné. Ehhez rövid edzésidő is elegendő: a Speedbody-val gyorsan formálhatod az alakodat, és égetheted a fránya testzsírt. Ezenkívül a váltóruhával sem kell bajlódnod, mosnod, és egész nap magaddal cipelned, hiszen azt kapsz az edzés helyszínén.

 

A bónuszba beletartozik a tusfürdő és törölköző használat, az edzéshez szükséges ruha, a személyi edző és a személyre szabott táplálkozási tanácsadás. Választhatsz fitnesz-, masszázs-, vagy egy intenzív narancsbőr elleni kezelési programot. A jelenlegi akció keretében duplájára emeltük az egyes edzések idejét. A 30 perces csomaggal (15 perc edzés, 5 perc masszázs/kezelés, 10 perc konzultáció, táplálkozási és életmód tanácsadás) 3 nap aktív sportolását válthatod ki. Tested megváltozik, éjszaka pedig úgy alszol, mint egy újszülött.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Partner értékelése:
4.1 (264)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: