Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

84.600 Ft helyett 40.990 Ft: 4 nap, 3 éjszaka 2 személynek reggelivel a négycsillagos Hotel Dosłońce Conference & SPA-ban, Lengyelországban

84.600 Ft helyett 40.990 Ft: 4 nap, 3 éjszaka 2 személynek reggelivel a négycsillagos Hotel Dosłońce Conference & SPA-ban, Lengyelországban
 • A wellness részleg ingyenes használata (medence, 3 szauna, jacuzzi)
 • 1 gyermek 4 éves korig a szülők szobájában ingyenes
 • 30% kedvezmény a Spa kezelésekből (hétközben, vasárnaptól csütörtökig)
 • Az ajánlatot a Brigád Boltban készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

Bónuszodat 2013. március 11-25. között voucherre kell váltanod a honlapon található űrlap kitöltésével, (különben nem érvényes). A voucher a kiállítás dátumától számítva 6 hónapig érvényes, a szabad helyek függvényében (kiemelt időszakok kivételével). Foglalás közvetlenül a szállodánál, a voucher sorszámának megadásával.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

40.990 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
84.600 Ft
52%
43.610 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

7 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

510 072 000 négyzetkilométer: ennyi a Föld felszínének területe, ami megnyugtató, hiszen Tunézián, Krk-en és a Seychelle-szigeteken kívül is találsz még olyan helyeket, ahol gyönyörű környezetben pihenhetsz, számos látnivalót tekinthetsz meg, és a nyüzsgéstől is távol maradhatsz. Fedezd fel Dél-Lengyelország békés dombvidékét, Krakkó utcáit, és a lengyel nemzeti ételek ízét. Tölts 4 napot, 3 éjszakát partnereddel a négycsillagos Hotel Dosłońce Conference & SPA-ban.

 

 

A voucher tartalma: 3 éjszaka szállás légkondicionált standard szobában 2 fő részére; 3 alkalommal reggeli 2 fő részére; wellness-részleg ingyenes használata (medence, 3 szauna, jacuzzi); ingyen parkolási lehetőség; ingyen internet hozzáférés; 1 gyermek 4 éves korig a szülők szobájában ingyenes; 30% kedvezmény a Spa kezelésekből (hétközben, vasárnaptól csütörtökig); a voucher 6 hónapig érvényes és szabadon átruházható.

 

Akár a wellnessnek, akár a városnézésnek, akár az outdoor örömöknek hódolnál, a Krakkótól mintegy 40 km-re elhelyezkedő Hotel Dosłońce Conference & SPA a legmegfelelőbb bázisa az üdülésnek. Relaxálj a wellness részlegben, túrázz a közeli zöldellő lankák között. Fel kell keresned Krakkót is, hiszen nem mehetsz haza úgy Lengyelországból, hogy nem csodáltad meg a Wawel-dombon, a Visztula mellett magasodó Királyi Palotát, Európa harmadik legnagyobb főterét, a Ryneket, amelyet a gyönyörű és patinás épület, a Posztócsarnok ural.

 

A sörbarátok mindenképp csapoltassanak korsójukba málnás sört, amely német eredetű ugyan, de errefelé rendkívül közkedvelt, az éttermekben pedig ízleld meg a nemzeti specialitást, a Bigost, amely hasonló étel a mi székelykáposztánkhoz, de annál sokkal több és változatosabb összetevőből készül.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Hotel Doslonce Conference & Spa

  Doslonce Dale

  Raclawice 56.

  Poland

   

  A szállodavoucher ügyfélszolgálata:

  info@szallodavoucher.com

  +361 780 7380

 • Hotel Doslonce - regisztráció

Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: