Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

6.500 Ft helyett 3.250 Ft: 5 féle 12 szeletes torta a Pancini sütemény manufaktúrától kiszállítással

6.500 Ft helyett 3.250 Ft: 5 féle 12 szeletes torta a Pancini sütemény manufaktúrától kiszállítással
  • Pancini torta, Tejszínes citrom torta, Gyümölcsös túrótorta, Kapuciner torta, Dobos torta
  • Kitűnő alapanyagokból, kézzel készült torták
  • A bónusz tartalmazza a kiszállítást

Bónuszoddal 2013. március 18 - május 7. között kell a tortát megrendelni. Kiszállítás kizárólag Budapest és Budaörs területén, keddtől péntekig 10-19 h-ig. Megrendeléshez küldd el bónuszkódodat, nevedet, a szállítási címet, telefonszámodat, a torta fajtáját és a szállítás napját a pancinisuti@gmail.com e-mail címre. Kiszállítás a megrendeléstől számított harmadik munkanap. Az utolsó kiszállítási nap: 2013. május 5. Ünnepek idején egyedi megrendelési határidő. A szállítás előtti napon telefonon egyeztetnek veled.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

3.250 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
6.500 Ft
50%
3.250 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

456 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

A finom tizenkettő. Mindannyiukat csábításra képezték ki, és arra, hogy a viszontagságokkal nem törődve a bendődig jussanak. Igaz, komoly ellenállás aligha lesz: a Pancini-kommandót mindenütt mohó tekintetek, harcra kész süteményes villák fogadják.

 

Tizenkét szeletben, ötféle formában támad a kísértés. Cukrászmanufaktúrában, kézzel, nagy műgonddal, kitűnő alapanyagokból készült tortákból választhatsz e bónusszal. A névadó Pancini torta sokakat meghódított már, dupla csokoládés, meggydarabokat rejtő tésztájával, rajta telt aromájú, sofőrbarát kivitelű, alkoholt nem tartalmazó tejszínes tojáslikőrös krémjével, tetején selymes csokoládékrémmel, mindez megrakva meggyel.

 

A karamellizált cukor megdicsőülése a Dobos-torta. Selymes csokis, vajas töltelék kerül a finom, házi piskótalapok közé, és persze tetején ott a ropogtatnivaló cukorlemez. Mindez a nagyi receptje szerint.

 

Van, aki a sütiben is az élénkítő kávésat szereti. A Kapuciner tortában csokis tésztára kávés töltelék simul, nem is akármilyen, bársonyos tejszínes. A tetejét kakaóporral szórják meg.

 

A tavaszi fáradtságra jól jön egy ízletes gyümölcstorta a nyár ízeivel. A Gyümölcsös túró torta piskótáját tejszínes túrókrém tetézi, rajta pedig díszítésnek gyümölcs és zselé csücsül.

 

A citrom és a tejszín nem üti egymást, főleg, ha krémesen borítja be a házi piskótát, mint a Pancini Citromtortájában. A díszítés pedig nem túl meglepő módon citrom.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Partner értékelése:
4.3 (494)
Még ezek is érdekelhetnek: