A finom tizenkettő. Mindannyiukat csábításra képezték ki, és arra, hogy a viszontagságokkal nem törődve a bendődig jussanak. Igaz, komoly ellenállás aligha lesz: a Pancini-kommandót mindenütt mohó tekintetek, harcra kész süteményes villák fogadják.
Tizenkét szeletben, ötféle formában támad a kísértés. Cukrászmanufaktúrában, kézzel, nagy műgonddal, kitűnő alapanyagokból készült tortákból választhatsz e bónusszal. A névadó Pancini torta sokakat meghódított már, dupla csokoládés, meggydarabokat rejtő tésztájával, rajta telt aromájú, sofőrbarát kivitelű, alkoholt nem tartalmazó tejszínes tojáslikőrös krémjével, tetején selymes csokoládékrémmel, mindez megrakva meggyel.
A karamellizált cukor megdicsőülése a Dobos-torta. Selymes csokis, vajas töltelék kerül a finom, házi piskótalapok közé, és persze tetején ott a ropogtatnivaló cukorlemez. Mindez a nagyi receptje szerint.
Van, aki a sütiben is az élénkítő kávésat szereti. A Kapuciner tortában csokis tésztára kávés töltelék simul, nem is akármilyen, bársonyos tejszínes. A tetejét kakaóporral szórják meg.
A tavaszi fáradtságra jól jön egy ízletes gyümölcstorta a nyár ízeivel. A Gyümölcsös túró torta piskótáját tejszínes túrókrém tetézi, rajta pedig díszítésnek gyümölcs és zselé csücsül.
A citrom és a tejszín nem üti egymást, főleg, ha krémesen borítja be a házi piskótát, mint a Pancini Citromtortájában. A díszítés pedig nem túl meglepő módon citrom.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!