A mignon franciául valami olyasmit tesz, kicsinységében is kedves, szeretetreméltó, jelenség. A Minyon pedig magyarul úgy szól: könnyed elegancia, modern, mégis szerethető enteriőr, pazar bisztrókonyha, lefegyverző italkínálat és igényes, diszkrét elektronikus zene.
E bónuszhoz bizony ember kell, mindjárt kettő is. A Minyon Bárban ugyanis nem gyerekadagokkal kábítanak, és az élmény is gazdagabb párosban. Pláne, ha ilyen étlapról válogathattok, ilyen szabadon. A Tejszínes kelbimbó krémleves fenyőmag morzsával (950 Ft) könnyed, a humuszból, füstölt tojáskrémmel, diós Camembert-krémmel csábító Kenegetős tercett (1.600 Ft) izgalmas bemelegítésnek ígérkezik.
A grill étlapról tallózva főként a hús- és halimádók üdvrivalgására számítunk. Mert kit nem venne le a lábáról egy porhanyós Sertés szűz egyben sütve (1.550 Ft), vagy a legendás, de igen fajsúlyos Minyon Hamburger marhából (2.250 Ft), ropogós-fűszeres Steak burgonyával (250 Ft) körítve, autentikus BBQ mártással (300 Ft) bolondítva? Vagy ott az omlós-ízes Vajhal steak (2.700 Ft), a jól bevált burgonyapürével (400 Ft) vagy akár roppanós saláta-kompozícióval (850 Ft). A köretek és szószok, öntetek között olyan egzotikusabb tételek is csábítanak, mint a Zöldfűszeres rizspiláf (350 Ft), a Mézes teriyaki szósz (400 Ft) vagy mártogatás új bajnoka, a Vajas portói Glace (300 Ft). Ha mignon nem is kerül az asztalotokra, az aranymazsolával ékes Édes Tokaji Brulée-nek (990 Ft) mindeképpen szorítsatok helyet.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!