Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

5.129 Ft helyett 3.455 Ft: A táskás szemek ellenszere - Eyeceutical 10 ml-es szemkörnyékápoló szérum a Pingvin Patika webáruháztól

5.129 Ft helyett 3.455 Ft: A táskás szemek ellenszere - Eyeceutical 10 ml-es szemkörnyékápoló szérum a Pingvin Patika webáruháztól

 • Hatóanyaga elősegíti a szemkörnyéki duzzanat, a karikák visszahúzódását
 • Kisimítja és hidratálja a bőrt, növeli a szem körüli szövetek rugalmasságát
 • Országos kiszállítással

Bónusz beváltható: 2013. március 22 - május 13.

A terméket kizárólag a cég webshopján keresztül lehet megrendelni regisztrálást követően. A beváltás menetéről ide kattintva tájékozódhatsz. A megrendelt termék átvehető ingyenesen az ország összes Pingvin Patikájában, a Brigád Boltban, vagy kiszállítás is kérhető. Ha a Brigád Boltba kéred a csomagod, az átvétel időpontjáról a webshop e-mailben tájékoztat. Kiszállítás esetén az utánvét díja a futárnak fizetendő 600 Ft az ország egész területén, ami csökkenhet, ha a weboldalon további terméket vásárolsz.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

3.455 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
5.129 Ft
33%
1.674 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

115 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

Vannak dolgok, melyekbe bele kell törődni. Sült krumpliból soha nem lesz light, statisztika tankönyvből letehetetlenül izgalmas, alapozóból pedig olyan, ami eltünteti a szem alatti táskákat.

 

Utóbbinak ugyanis nem az a dolga. A duzzadt szemkörnyék ápolója, a sötét karikák ádáz ellensége az Eyeceutical, melyre e bónusszal tehetsz szert. A mindennapi stressz, az állandó hajtás mellett sokszor az ajánlott mennyiségű alvás sem elég ahhoz, hogy szemünk környéke is pihenten kezdje a napot. Ilyenkor léphet akcióba a szérum hatóanyaga, egy speciális tetrapeptid, mely elősegítheti a szem alatti táskák visszahúzódását. Kisimítja és hidratálja a bőrt, növeli a szem körüli szövetek rugalmasságát.

 

A klinikai teszteken, 60 napos kúraszerű használat során 95%-os hatékonysággal bizonyított. Már alig két hét után mutatkozhatnak az első eredmények.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseindek is!

 • Pingvin Patika webáruház

  Személyes átvétel


  Brigád Bolt

  1075 Budapest

  Madách tér 4.

  Nyitva tartás:

  munkanapokon 10-20 óráig
  szombaton 10-14 óráig

 • www . pingvinpatika . hu

  +3630 845 8901
Partner értékelése:
4.3 (2338)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: