Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

4 alkalmas Yellow, Blue, vagy Prémium fitness-bérlet az Astoria Fitness Centerbe 62-73% kedvezménnyel

4 alkalmas Yellow, Blue, vagy Prémium fitness-bérlet az Astoria Fitness Centerbe 62-73% kedvezménnyel
  • 4 alkalmas Yellow (1.490 Ft), 4 alkalmas Blue (1.990 Ft), 4 alkalmas Prémium bérlet (2.490 Ft). A bónusz napi egyszeri belépésre jogosít
  • A Prémium bérlet egész nap érvényes. A Blue card hétköznap 6.30-17 és 21-24 óráig, hétvégén egész nap érvényes. A Yellow card 8-15 és 22-24 óráig érvényes, hétvégén egész nap. Színvonalának elismeréseként kétszeres Best of Budapest díjas, könnyen megközelíthető terem
  • Bérleted 2.000 Ft-ot ér új bérlet vásárlásakor

A bónuszodat 2013. március 22 - április 10. között kell a bérletre váltanod, amely a beváltástól számított 1 hónapig érvényes. Saját részre 1, ajándékba több bónuszt is vásárolhatsz. A spinning órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

1.490 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
5.500 Ft
73%
4.010 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

423 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Mindennapi boldogsághormon-adagunkat add meg nekünk ma! Aki karcsúbb alakra pályázik, ördögi körbe kerül: ha kevesebbet eszel, oda a gyors szénhidrátok okozta élvezet, ráadásul az állandó önfegyelem is fárasztó egy idő után. A csoki mint endorfinforrás kilőve, de akkor mi a teendő? Hallottál már „a futók gyönyöréről”? A testmozgás hatására rengeteg endorfin termelődik, ráadásul kalóriát is égetsz, így több legyet ütsz egy csapásra. Ha egy jó fitneszteremet választasz, akkor társaságban még könnyebb a mozgás, és még plusz motivációkat is kapsz az edzőtől és a többiektől.

 

Az Astoria Fitness Centerben számtalan mozgásforma közül választhatsz a bónuszunkért járó 4 alkalmas fitneszbérlettel. Részt vehetsz az aerobic és spinning órákon, igénybe veheted a cardio-gépeket és az edzőtermet, és a sportolás után szaunázással kényeztetheted jólesően elfáradt izmaidat.

 

Egy ilyen bérlet arra is alkalmas, hogy kipróbáld, melyik mozgásforma illik hozzád a legjobban. A pilatessel átmozgatod mélyizmaidat, így véget vethetsz többek közt a hát- és derékfájásnak, miközben ugye a testzsír is kap egy pofont. A spinning látszólag csoportosan elkövetett teremkerékpározás, de valójában ennél sokkal több. Az edző segítségével a legváltozatosabb mozgásokat végzitek a gépen, és megdolgozzátok a nők számára legkényesebb területeket: a feneket és a combot.

 

Válogass az aerobic órarend változatos kínálatából, a fitnesz részen pedig használd a Technogym és LifeFitness gépeket.

 

Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!

Partner értékelése:
4.0 (187)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: