Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

4.000 Ft helyett 1.990 Ft: Két tetszőleges összeállítású hamburger és 4 nutellás palacsinta 2 fő részére akár kiszállítással az El Santo étteremből

4.000 Ft helyett 1.990 Ft: Két tetszőleges összeállítású hamburger és 4 nutellás palacsinta 2 fő részére akár kiszállítással az El Santo étteremből
 • Hozzávalók gazdag választékából állíthatod össze saját hamburgered (ropogós bucik többféle méretben, friss, roppanós zöldségfélék, sült és rántott feltétek, grillezett sajtok, zamatos szószok és szaftos, ízletes húspogácsák)
 • A 2x2 palacsinta ára 1.080 Ft, a keret többi részéből állítható össze a 2 hamburger (ráfizetéssel a keret túlléphető)
 • Kiszállítás a következő kerületekbe lérhető: V., VI., VII., VIII., IX

A bónusz beváltható: 2013. március 19 - május 10.

A bónuszt a számla kérésekor kell bemutatni. 2 vendég 1 bónuszt, 4 vendég 2 bónuszt használhat fel alkalmanként.  A kiszállítás díja 300 Ft. Az ajánlat a nutellás palacsintára érvényes, és más kedvezménnyel nem összevonható (pl. napi menü).

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

1.990 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
4.000 Ft
50%
2.010 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

249 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Van, mikor ideje van a csipegetésnek, az óvatos kóstolgatásnak, az apró falatoknak és kurta kortyoknak. Amikor azonban igazán mardos az éhség, akkor komolyabb zsákmányt kell becserkészni. E bónusszal máris indulhat a vadászidény.

 

Az El Santo-ban jól tudják, mi kell a nagyvadra éhes ragadozónak, de rábízzák, hogy a gazdag kínálatból maga válassza ki a prédát. Majd’ háromezer forint értékben állíthattok össze két pazar burgert a számos hozzávalóból. A szaftos, grillezett húspogácsákat (10dkg: 300Ft, 15dkg: 400Ft, 25dkg: 650Ft) szezámmagos, ropogós normál (250Ft) vagy óriás (350Ft), illetve classic óriás vagy mega (350Ft) buci nyeli el. Több mint tucatféle zöldséggel(pl. paradicsom, csemegeuborka, jalapeno paprika, vörös bab, rántott hagymakarika), grillezett sajtokkal (pl. cheddar, füstölt, mozzarella), szenzációs szószokkal (pl. BBq, mexikói csípős majonéz, salsa szósz, ezersziget vagy Jack Daniel’s öntet), sült baconnal vagy serrano sonkával teheted igazán ínycsiklandóvá hamburger-kompozíciódat. Sem az összeállítást, sem a falatozást nem kell elkapkodni. Az El Santo nem holmi gyorskajálda, így lesz időtök helyet szorítani a nutellától édes-krémes palacsintáknak is.

 

Mindehhez csak annyi kell, hogy egy pontos klikkel leterítsd azt a bónuszt, ott fent, kissé jobbra.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 

 • El Santo Étterem

  1094 Budapest

  Márton utca 35./b

   

  Asztalfoglalás:

  +361 210 5953

   

  Nyitva tartás:

  H-Szo: 11-23

  V: 11-22

 • www . elsantopizzeria . hu

Partner értékelése:
4.4 (49)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: