Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

36.790 Ft helyett 21.890 Ft: Önts valóban tiszta vizet a pohárba – W25 háztartási víztisztító készülék, országszerte ingyenes kiszállítással, a Wellnet webáruháztól

36.790 Ft helyett 21.890 Ft: Önts valóban tiszta vizet a pohárba – W25 háztartási víztisztító készülék, országszerte ingyenes kiszállítással, a Wellnet webáruháztól
 • Élettartama alatt legalább 25 ezer liter ivóvizet tisztíthat meg
 • Kétkörös szűrőrendszer távolítja el a lebegő részecskéket, a gyógyszer- és vegyszermaradványokat, de meghagyja az értékes oldott ásványokat
 • Gazdaságos, üzembiztos működés, könnyű fel- és lecsatlakoztatás, esztétikus kivitel, 1 év gyártói garancia

Bónusz felhasználható: 2013. március 21 - április 23.

A termék átvehető ingyenesen a Brigád Boltban vagy kiszállítás kérhető. Kiszállítás esetén küldd el a bónuszodat, nevedet a pontos szállítási címmel az info@wni.hu e-mail címre. A kiszállítás díja az ország egész területén ingyenes. 

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

21.890 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
36.790 Ft
41%
14.900 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

55 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Óvd az egészséged, ezért ne számold ki, mennyi pénzt költhettél el eddig ilyen-olyan ásványvizekre, bőkezűen megfizetve a csomagolási és reklámköltségeket. Holott sokszor elég lenne a konyháig menni, hogy ásványvíz minőségű ivóvízhez juss. Kis kiigazítással. Utóbbit pedig e bónusszal megoldhatod.

 

Magyarországon általában megfelelő minőségű ivóvíz folyik a csapokból, de sajnos ez sem mentes bizonyos nemkívánatos kemikáliáktól. Akadnak köztük klórvegyületek, halogénezett metánszármazékok, szerves anyagok, illetve íz és szagrontó anyagok. Csak nagyon kis mennyiségben „élik túl” a nagyüzemi víztisztító eljárásokat, hosszabb időn át azonban felhalmozódhatnak a szervezetben. A W25 vítisztító készülék használata révén újra maradéktalanul megbízhatsz a csapvízben.

 

Kétlépcsős szűrési technológiája segítségével mentesíti a vizet a káros vegyületektől, az íz- és szagrontó anyagoktól. Az első lépcsőben egy mikroszűrő a lebegőrészecskéket távolítja el, majd a rendszer a második fázisban ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, kiebrudalja a szabad és kötött klórt, valamint a többi nemkívánatos anyagot. Fontos tudni, hogy az adszorpciós folyamat érintetlenül hagyja a szervezet számára fontos ásványi anyagokat (viszont emiatt nem használható arzénnel és nitráttal szennyezett víz tisztítására). Üzembiztos, takarékos, és néhány könnyed mozdulattal csatlakoztatható illetve leválasztható a csaptelepről, hogy csak akkor dolgozzon, amikor közvetlen fogyasztásra kell a víz.

 

Élettartama alatt legalább huszonötezer liter ivóvíz megtisztítására képes. Kiszámoltad, mennyibe kerülne ennyi ásványvíz?

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Wellnet

  1133 Budapest
  Véső utca 7.


  Brigád Bolt

  1133 Budapest

  Véső utca 7.

  Nyitva tartás:

  munkanapokon 10-20 óráig
  szombaton 10-14 óráig

Partner értékelése:
4.1 (117)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: