Mégis, mit tudnak ezek a kis nigirik, amit egy jó pacalpörkölt nem? Mi ez a felhajtás a falatnyi ételek körül? Ilyesmiket kérdezhet az, aki még nem evett jó sushit. Aki viszont próbálta már az autentikus ízeket, a hagyományos receptúrát és az olyan makit és nigirit, ami nagyobb műgonddal készül, mint egy festett porcelán, az pontosan tudja, hogy a magyaros finomságok mellett igenis van helye néha a japán különlegességeknek is a tányérunkon.
Az aSushiBarban minőségi, hagyományosan készített sushikat kóstolhatsz, amik ellen a gyakorlott sushizóknak sem lesz kifogása, de ha most találkozol először a töltött kis tekercsekkel, akkor sincs jobb hely az első randevúhoz.
Bónuszunkért ketten csemegézhettek a 30 darabos sushi tálról, a lakoma végére pedig nem is lesz kérdés, hogy mi keresni valója van a jó sushinak Budapesten - nyilvánvalóan a szerelemért jött, és veled meg is találta.
A tál tartalma:
- 8 db avokádós maki tekercs
- 8 db surimirákos, kápia paprikás, uborkás maki, kívülről tekerve, 2 féle speciális szósszal
- 8 db lazacos, sajtkrémes, uborkás maki tekercs, szezámmagba forgatva
- 2 db tintahal nigiri
- 2 db tamago japán omlett nigiri
- 2 db lazacos nigiri
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!