Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

30.000 Ft helyett 4.990 Ft: Tartósan sima bőr - 5 alkalmas tartós hónalj vagy bikinivonal szőrtelenítés a Kontúr Alakformáló Központban

30.000 Ft helyett 4.990 Ft: Tartósan sima bőr - 5 alkalmas tartós hónalj vagy bikinivonal szőrtelenítés a Kontúr Alakformáló Központban
 • Tartós szőrtelenítés E-light készülékkel: hatékonyabb, mint a hagyományos IPL-es technológia, és kisebb a kellemetlen mellékhatások kockázata
 • A kezelt terület 5-6 évig teljesen szőrtelen marad, ez után egy-két alkalmas fenntartó kezelés javasolt

Bónuszodat 2013. április 30-ig bérletre kell váltanod. A bérlet beváltástól számítva 3 hónapig érvényes. Előzetes bejelentkezés szükséges, vagy küldj SMS-t és visszahívnak. Telefonos bejelentkezéskor nem kell megadnod a bónuszkódod. A kezelést 24 órával a foglalt időpont előtt lehet lemondani. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

4.990 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
30.000 Ft
83%
25.010 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

419 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

UPDATE: Kaptunk még 100 bónuszt, de siess, mert ez is hamar elfogy!

 

Nem véletlenül tanította jó anyád, hogy mindig szép fehérnemű legyen rajtad, hiszen sohasem tudhatod, mikor adódik úgy, hogy le kell vetkőznöd valaki előtt.

 

Szexuális forradalom ide vagy oda, azért a hónaljadat valószínűleg még mindig többen látják, mint a bugyidat, így erre a területre is érdemes egy kis időt fordítanod. Csapj le bónuszunkra, hogy te már nyugodtan várhasd a nyári gyanta-őrületet!

 

A Kontúr Alakformáló Központban E-light készülékkel végzik a hónalj vagy a bikinivonal szőrtelenítését. Az ötalkalmas kezelés elegendő arra, hogy az eredmény tartós legyen – az epilálás világában ez azt jelenti, hogy 5-6 évig egyáltalán nem kell számolnod a szőrszálakkal. Ez után egy-két alkalmas fenntartó kezelés javasolt csak az itt-ott felbukkanó szőrszálak miatt.

 

Az E-light technológia azért hatékonyabb az hagyományos IPL-es szőrtelenítő módszernél, mert itt a rádiófrekvencia segítségével az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítják, amit a kibocsájtott IPL már eleve felmelegített. A nagyobb thermo-hatás miatt a szőrtüszők gyorsabban pusztulnak ki, ráadásul kisebb az apró égések vagy más kellemetlen mellékhatások kockázata.

 

A tartós szőrtelenítéssel nem csak a szúrós borostától és a borotválkozástól szabadulhatsz meg, de a szőrtüszőgyulladásnak is búcsút inthetsz. Integess a szőrszálaknak felemelt karokkal!

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek!

 • Kontúr Alakformáló Központ

  1085 Budapest
  József krt. 19.
  [D.lh. IV. em. 46 csengő]
   
  Nyitva tartás:
  H-P: 9-19

  Bejelentkezés a megadott telefonszámon
  H-P: 10-17
 • konturalakformalas . hu

  +3630 716 5443
Partner értékelése:
3.9 (384)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: