Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

30.000 Ft helyett 14.990 Ft: A lényeget érthetően – egynapos pálinkafőzés-oktatás elmélettel és gyakorlattal, kóstolási lehetőséggel, a Pálinkafőzés.com-tól

30.000 Ft helyett 14.990 Ft: A lényeget érthetően – egynapos pálinkafőzés-oktatás elmélettel és gyakorlattal, kóstolási lehetőséggel, a Pálinkafőzés.com-tól
 • Oktatási időpontok: 2013. márc. 23., márc. 30, április 6.
 • Időtartam: 6-7 óra
 • Elméleti és gyakorlati képzés tényleges lepárlással

Bónusz beváltható: 2013. március 18 - április 16.

Előzetes bejelentkezés szükséges. Telefonos bejelentkezéskor nem kell megadnod a bónuszkódod. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

14.990 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
30.000 Ft
50%
15.010 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

42 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Már törvény adta jog, hogy a jó gyümölcsből nem csak befőtt, szörp vagy lekvár készüljön otthon, hanem zamatos párlat is. Már ha zamatos. A pálinkafőzés csínja-bínja ugyanis nem jár a jogszabály mellé. Sebaj, azért jártuk ki ezt a bónuszt, hogy ne karcos szeszkók, vendégűző etilszörnyek kerüljenek ki a lepárlódból.

 

 

Ha a gazdag termés adott, és rászántad magad a főző vásárlásra vagy már akad otthon egy, akkor már csak erre az egynapos, intenzív tréningre van szükség, hogy értő kézzel nyúlj majd alapanyaghoz és főzőberendezéshez egyaránt. A képzés vezérlő elve a minőségi pálinka előállítására törekvés.

 

Lépésről lépésre haladva ismerkedsz meg a tudnivalókkal úgy, hogy az oktatás alatt gyakorlatban mutatják be a cefréről alszeszre főzést és az alszeszről pálinkára finomítást. Eközben elsajátítod a főzőkészülék optimális beállítását, a helyes töltési mennyiséget, az alszesz megfelelő leválasztását, az elő- és utópárlat elválasztását, és azt is, hogy kell bánni a főzettel ezen eljárások után. Amíg fő a cefre, projektoros vetítéssel illusztrált előadáson zajlik az elméleti oktatás pl. a gyümölcs szakszerű feldolgozásáról, a cefre kezeléséről, a különböző pálinkafőző berendezések kiválasztásáról, kezeléséről, a vonatkozó szabályokról. A képzés végén a lefőzött pálinka kóstolható mindazoknak, akik nem voltak restek nem autóval jönni.

 

A jó pálinka titka legalább annyira a hozzáértés, mint a válogatott gyümölcs. E képzéssel az előbbit kipipálhatod.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Pálinkafőzés.com

  Oktatási helyszín:
  1164 Budapest,
  Vidámvásár u. 143.
 • palinkafozes . com

  +3630 522 1099
Partner értékelése:
4.7 (17)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: