Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

207.600 Ft helyett 83.980 Ft: Török varázs Isztambulban – 3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel a Boszporusz-parti ötcsillagos A'jia Hotel-ben

207.600 Ft helyett 83.980 Ft: Török varázs Isztambulban – 3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel a Boszporusz-parti ötcsillagos A'jia Hotel-ben
 • Elhelyezés kétágyas Park View Deluxe szobában
 • A reggelit a Boszporusz partján lévő teraszon fogyaszthatod el
 • Ingyenes hajótranszfer a 23 kilométernyi távolságra lévő Isztambulba
 • Az ajánlatot a Brigád Boltban készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

Bónuszodat 2013. március 31-ig voucherre kell váltanod a honlapon található űrlap kitöltésével (különben nem érvényes). A voucher a kiállítás dátumától számítva 3 hónapig érvényes, a szabad helyek függvényében (kiemelt időszakok kivételével). Foglalás közvetlenül a szállodánál az info@ajiahotel.com e-mail címen, a voucher sorszámának megadásával. Több bónusz vásárlása esetén meghosszabbítható a foglalás. A bónusz az IFA-t nem tartalmazza.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

83.980 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
207.600 Ft
60%
123.620 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

5 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

„Isidorus barátom, milyen módon oldjuk meg e hatalmas kupola alátámasztását? Adja magát az acélszerkezet, uram. De azt csak a következő századokban fogják feltalálni. Ja, hát akkor oldjuk meg a dolgot falakkal és pillérekkel.”  - minden bizonnyal ez, vagy ehhez hasonló párbeszéd zajlott le az Haghia Szophiát tervező matematikus és építész között az 6. században, a Szent Bölcsesség Templomának építésekor. Feladatuk nem volt egyszerű, hiszen az épület kupolája ma is gigászi méretűnek számít, a gyakori tűzesetek miatt az építéshez fát sem használhattak. Ha kíváncsi vagy, hogy oldotta meg a kérdést végül a két koponya, utazz Isztambulba, és nézd meg magad. 

 

 

Az A'jia Hotel***** nem véletlenül viseli a neve mellett az öt kicsi csillagot: a szállodát a Boszporusz partján, egy lenyűgöző, ottomán stílusú épületben alakították ki. Egyedileg berendezett, szellős szobák, történelmi miliővel, modern eszközökkel, a bekészítésben többek között luxus piperecikkekkel. A keleti és nyugati ízeket ötvöző reggelit a vízparti teraszon fogyaszthatod el, a panoráma csodálatos, a wi-fi pedig ingyenes. A szállodától 23 kilométernyire lévő, örökké nyüzsgő városba ingyenes hajótranszferrel juthatsz el.

 

Csak győzd sorra járni és lencsevégre kapni a sok látnivalót, a Kék Mecsetet, az Haghia Szophiát, a vicces elnevezésű, ámde csodálatos Topkapi Palotát, a számtalan bazilikát, mecsetet és szerájt. Van, aki a gőzfürdőre, és ott egy autentikus masszázsra, más pedig a bazárra esküszik, ahol minden kapható. Ne feledd, alkudni kötelező!

 

Ajánlatunk tartalma:

 • 2 éjszaka szállás reggelivel Park View Deluxe szobában 2 fő részére
 • 1 welcome cocktail személyenként
 • 1 gyermek 6 éves korig a szülők szobájában ingyenes
 • Ingyenes wifi a közösségi helyiségekben
 • Ingyenes parkolás

 

Gyermekek:

 • 6-12 éves: 100 €/csomag
 • 12-16 éves: 200 €/csomag

Pótágy: 200 €/csomag

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • A'jia Hotel *****

  Ahmet Rasim Pasa Yalisi Cubuklı

  Cad. No 27 34812 Kanlica

  Istanbul / Turkey

   

  A szállodavoucher ügyfélszolgálata:

  info@szallodavoucher.com

  +361 780 7380

 • A'jia Hotel regisztráció

Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: