Olasz mondás szerint tűzzel, tengerrel és asszonnyal kevéssé lehet viccelni. Pláne, ha utóbbi klasszikus Mamma, ki máig fia körmére néz, nem piszkált-e bele a családi receptekbe.
Ezt a mindenáron minőségre törekvő, családias ízeket és szívélyességet garantáló Mamma-atmoszférát ötvözi a Veranda könnyed eleganciával, modern vendéglátással és pazar Duna-parti panorámával. Válogassatok az imponáló pizza-repertoárból, korlátok nélkül. Egyszerű, mégis tökéletes, mint az autentikus talján konyha maga? Akkor jöhet egy Pizza Prosciutto, Caprese, vagy a jó öreg Margherita. Irigyen korduló gyomorral ajánljuk a Prosciutto e funghi-t, e sonkás-gombás, olvadó mozzarellával kínált remeket vagy a sonka, gomba, prosciutto, articsóka, olívabogyó megunhatatlan együttesét, a híres Capricciosát.
Ha pedig maholnap halnap, akkor kerüljön elsőrangú tonhal a forrón illatozó pizzatésztára, hagyma és mozzarella társaságában: íme, a Tonno e Cipolle. A Desenzanón a pármai sonka mellett krémes mascarpone csábít és a sor persze ennél jóval hosszabb és még étvágygerjesztőbb...
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!