Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

2.790 Ft helyett 1.950 Ft: Édes élvezet, büntetlenül - 1 kg Trendavit Xilit természetes édesítőszer a hiper.hu webáruháztól

2.790 Ft helyett 1.950 Ft: Édes élvezet, büntetlenül - 1 kg Trendavit Xilit természetes édesítőszer a hiper.hu webáruháztól
 • A xilit 100%-ban természetes édesítőszer, mellékíz nélkül, 1:1 arányban helyettesítheti a cukrot
 • Kedvező glikémiás indexe révén cukorbetegek is fogyaszthatják; segíti a stabil vércukorszint megtartását, a súlykontrollt
 • Fogyasztásakor nem képződnek fogszuvasodást okozó savak a szájban

Bónusz beváltható: 2013. március 24 - április 9.

A termék átvehető ingyenesen a cég áruházában, ahová vidd magaddal a kinyomtatott bónuszt, vagy kiszállítás kérhető. Kiszállításhoz rendeld meg a terméket a cég webshopjában, a Megjegyzés rovatba pedig írd be a bónuszkódodat. A kiszállítás díjairól tájékozódj a cég weboldalán.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

1.950 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
2.790 Ft
30%
840 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

839 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

UPDATE: Kaptunk még 150 bónuszt, de siess, mert ez is hamar elfogy!

 

Az almával történt sajnálatos édenkerti incidens és a szökőkútban fürdés betiltása óta tudjuk, hogy elvétve akad büntetlen élvezet. Okos kompromisszumot valamivel könnyebb találni. Itt van mindjárt ez a bónusz.

 

Nem kell lemondanod a cukor édességéről akkor sem, ha szeretnél fokozottabban ügyelni a saját és családod egészségére, a fogaik épségére, hiszen itt a xilit. Csak az egyik fő érv mellette, hogy a mesterséges édesítőkkel, pl. az aszpartammal szemben fura mellékíztől mentes, természetes édes ízérzetet ad. Nem csoda, hiszen természetes vegyület, „polgári” nevén nyírfacukornak hívják, mert előállításának egyik alapanyaga ez a fafajta.

 

Az íz mellett legalább olyan fontos, hogy a xilit a cukorhoz képest 40 százalékkal kevesebb kalóriát és 75 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, így cukorbetegeknek is ajánlott. Ötszénatomos szerkezete révén nem képesek lebontani a szájban élő baktériumok, így nem alakulnak ki a szuvasodásért felelős savak. Ugyanezen okból gátolja a kórokozók megtapadását a felső légutakban, csökkentve a fertőzés esélyét.

 

Mindezen előnyökért be kell vállalni, hogy nem karamellizálható, nem alkalmas élesztős ételek, kelt tészták készítésére. Viszont remekül édesít egyéb süteményeket, fagylaltokat, krémeket, likőröket, müzlit vagy gyümölcsöt. Jóízű kompromisszum, Brigád-áron.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • hiper.hu Áruház

  Személyesen veszem át itt:
  1138 Budapest
  Váci út 168.
  [Reno udvar]
   
  +361 696 0100
   
  Nyitva tartás:
  H-SZ: 7-21
  V: 7.30-16
  A házhozszállítást választom.
 • hiper . hu

Partner értékelése:
4.4 (340)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: