Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

2.400 Ft helyett 1.190 Ft: Kóstolni tudni kell - 2 órás, könnyed esti borkurzus, borkóstolással 1 fő részére a BORBANJÓ-tól

2.400 Ft helyett 1.190 Ft: Kóstolni tudni kell - 2 órás, könnyed esti borkurzus, borkóstolással 1 fő részére a BORBANJÓ-tól
  • Kurzusok időpontja: minden szerda, csütörtök, péntek, szombat este 19:30-tól
  • Jó hangulat, közérthetően átadott ismeretek, felkészült oktatók, 6 féle válogatott bor
  • Kis pincék, nagy borai

Bónusz beváltható: 2013. március 18 - június 10.

Előzetes bejelentkezés szükséges a cég weboldalán. Min. 5 fő esetén tartanak kurzust, egyeztetés e-mailben az info@borbanjo.hu címen. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

1.190 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
2.400 Ft
50%
1.210 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

612 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

A hazai borkultúra örvendetes fejlődésének hála, a maligánról mind kevesebben hiszik, hogy egy erszényes ragadozó valamely kevésbé frekventált déltengeri szigeten, és már csak elvétve ejtik „kabaré savanyúnak” a Cabernet sauvignon-t. Sokan azonban még mindig pusztán a címkék alapján választanak bort. Ez nem hiányosság, hisz’ hol lett volna módjuk többet megtudni a nedűkről? Legalábbis mostanáig.

 

 

A kellemest és finomat a hasznossal-elv jegyében nevezhetsz be e bónusszal a Borbanjó könnyed, borkóstolóval egybekötött borkurzusára. Unalmas fejtágítás kizárva, itt nem hallasz majd száraz adatsorokat aldehidekről, észterekről, monoton eszmefuttatást arról, mire (g)erjednek az erjesztőgombák. Ehelyett lopóval és humorral egyaránt ellátott, laza stílusú, ám hozzáértő oktatók várnak, válogatott, zamatos és szerethető borok társaságában. A hangulat gyorsan oldódik majd, mert minden teketória nélkül hat palack bor vakon kóstolásával indul a program. Az értékelés mindenki számára érthető szempontok alapján történik, így rávilágítva az adott bor főbb jellemzőire.

 

Nem kell fukarkodnod a kérdésekkel, lesz majd játék is, és mire a két óra eltelik, s a poharak ürülnek, nemcsak jobban értesz majd a borokhoz, mint gondolnád, de a saját ízlésedet illetően is tisztábban látsz majd. Tapasztalás és tanulás, élménybe csomagolva, Brigád-áron.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Partner értékelése:
4.6 (67)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: