Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

2, 4 alkalmas vagy 1 havi jógabérlet a Color Fitness Magyar utcai Centrumába 50-66% kedvezménnyel

2, 4 alkalmas vagy 1 havi jógabérlet a Color Fitness Magyar utcai Centrumába 50-66% kedvezménnyel
 • Basic bérlet: 2 alkalmas (1.290 Ft), 4 alkalmas (1.990 Ft), 1 hónapos bérlet ajándék 1 alkalmas Flabélossal (4.990 Ft)
 • Változatos mozgásformák és szaunázási lehetőség
 • Bérleted 2.000 Ft-ot ér új bérlet vásárlásakor

A bónuszt 2013. március 18 - március 30. között bérletre kell váltani. A bérlet a beváltástól számítva 1 hónapig érvényes. Telefonos/online bejelentkezés szükséges. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

1.290 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
2.600 Ft
50%
1.310 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

274 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Azt gondoltad eddig, hogy a harmónia olyan, mint a szivárvány, gyönyörű, de hiába indulsz el felé, soha nem éred el? Pedig a külső-belső harmónia igenis elérhető, csak néhány lépést kell tenned felé. Például elmenni egy jógatanfolyamra. Bónuszunkkal most válogathatsz a Bambusz Jóga- és Mozgás Központ bérletei közül. Budapest egyik legszebb, újonnan nyílt jógatermében nemcsak hagyományos jógaórákra, de olyan egyéb mozgásformákra is rátalálhatsz, amelyekkel szintén a testi-lelki kiegyensúlyozottságot éred el.

 

Hatha-jóga, hot jóga, pilates, body art, gerinctorna, power jóga. Most aztán tényleg nem mondhatod, hogy nem találsz személyiségedhez, testi alkatodhoz leginkább illő mozgásformát. Ezeknek a mozgásformáknak a közös jellemzője, hogy nemcsak szervezeted válik fittebbé és ellenállóbbá gyakorlásuktól, de belső összhangra is szert tehetsz.

 

 

Hatha jóga az egyik legismertebb jógarendszer. Ideális azoknak is, akik egészségüket szeretnék megőrizni, de azoknak is, akik a spiritualitást keresik.

 

Power jóga  egy saját testsúllyal végzett erősítő gyakorlatsor, ami a jógában használt ászanákra épül. A végeredmény feszes, szálkás izomzatú, erős test és rugalmas gerinc.

 

Pilates során egész testedet átmozgatod, különös hangsúlyt kapnak a méltatlanul mellőzött, de létfontosságú mélyizmok, és a gyakorlatok végzésével szép, szálkás izmokat kapsz.

 

Body art a jóga, a gyógytorna és a do-in ötvözete, mely egyensúlyt, stabilitást, erőt és tudatosságot fejlesztő gyakorlatsorokból áll.

 

Gerincjóga azoknak ajánlott, akik ülőmunkát végeznek és hát- nyakfájástól szenvednek, ugyanis ezeken az órákon a helyes testtartást és légzést tanuljátok meg, ami nemcsak a hátfájást szünteti meg, de az energiaszintedre, a hormonháztartásra, az emésztésre is hatással van.

 

 

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Color Fitness Millennium -Váci utca

  1052 Budapest
  Váci utca 19-21.
   
  +36 70 423 0113
   
  H-P: 6:30-22:00
  Sz: 9:00-19:00
  V: 10:00-19:00
 • colorfitness . hu/millennium

Partner értékelése:
4.4 (406)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: