Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

16.500 Ft helyett 6.490 Ft: Új technológia a ráncok ellen! 3 alkalmas fiatalító oxigén, ionfürdős arckezelés a Corvin Szalonban

16.500 Ft helyett 6.490 Ft: Új technológia a ráncok ellen! 3 alkalmas fiatalító oxigén, ionfürdős arckezelés a Corvin Szalonban
 • A kezelés közben kényelmesen relaxálhatsz, miközben egy búrából áramlik arcodra az ionizált oxigén
 • A negatív ionok révén nemcsak arcod feszesedik és fiatalodik, de közérzeted és anyagcsere folyamataid is javulnak
 • 3 alkalmas bérlet

A bónusz beváltható: 2013. március 16 - május 31.

Előzetes bejelentkezés szükséges. Telefonos bejelentkezéskor nem kell megadnod a bónuszkódod. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

6.490 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
16.500 Ft
61%
10.010 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

17 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

Egy háborúban mindig az nyer, aki kitartóbb, felkészültebb, és jobban ismeri az ellenfelét. Ha te is harcban állsz a múló idővel, a pigmentfoltokkal és a szarkalábakkal, csak úgy győzhetsz, ha minden fegyvert bevetsz ellenük! Ha szeretnél szép sima, üde bőrt, és szereted a kozmetikai újdonságokat, akkor kipróbálhatod a forradalmi oxigén, ionfürdős arckezelést a Corvin Szalonban.

 

Az ionos arcfürdő igazi áttörés az anti aging kezelések terén: te csak az arcod elé teszel egy burát, és kényelmesen pihenve élvezheted az ionfürdőt. Az eredmény már fél óra elteltével látható lesz: ráncaid kisimulnak, bőröd megtelik energiával és élettelivé válik. A kezelés alatt megszűnnek a savasodási folyamat és a petyhüdt kötőszövet kialakulásának okai, a szervezet anyagcsere folyamatai ismét összehangolódnak, fokozódik hatékonyságuk.

 

A bőrbe hatoló negatív, ionizált energia nem csak a bőrre és a kötőszövetekre van feszesítő hatással, de az egész szervezetet regenerálja, beleértve a belső szerveket is, így csodálatosan feltölt energiával. Ez a kezelés tehát nem csak arcbőrödre lesz fiatalító hatással, de a közérzeted is frissebb, fiatalosabb lesz tőle!

 

Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!

 • High Care Kozmetika - Corvin Szalon

  1011 Budapest
  Corvin tér 2-5.
  [Fő utca]
   
  Nyitva tartás:
  H-P: 8-20
  Szo: 8-14
 • corvinszalon . hu

  +3620 331 8465
Partner értékelése:
4.4 (17)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: