Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

140.000 Ft helyett 69.900 Ft: Teljes körű fogszabályzás - fotó, röntgen, lenyomatkészítés, modern fém fogszabályzó egy ívre, konzultáció a Sanitas fogászatnál

140.000 Ft helyett 69.900 Ft: Teljes körű fogszabályzás - fotó, röntgen, lenyomatkészítés, modern fém fogszabályzó egy ívre, konzultáció a Sanitas fogászatnál
 • A fogszabályzással komoly fogbántalmakat is megelőzhetsz
 • Diszkrét, korszerű fogszabályzó készülék
 • Minőségi alapanyagok, a legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelő, magasan képzett szakorvosok

Bónusz beváltható: 2013. március 15 - június 15.

Előzetes bejelentkezés szükséges. Telefonos bejelentkezéskor nem kell megadnod a bónuszkódod. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

69.900 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
140.000 Ft
50%
70.100 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

6 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

„Kócos kis ördögök voltunk, kócos fogsorral ferdén haraptunk...” – állítólag így szólt volna az ismert Metró-sláger első változatban, de a kiadó érthető módon visszadobta. E bónusz kedvéért azonban előhalásztuk az archívumból, mert a fogszabályzás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni.

 

A szabálytalan fogazat ugyanis nemcsak önbizalmat romboló esztétikai probléma, hanem veszélyezteti a fogágy épségének megőrzését, ezáltal ínygyulladáshoz, vagy akár a fogak elvesztéséhez is vezethet, nem beszélve a deformitás okozta esetleges beszédhibákról.

 

Most már jöjjenek a jó hírek: a korszerű fogászati technológiáknak hála, immár bármely életkorban alkalmazható a fogszabályozás. A Sanitas fogászaton Brigád-áron veheted igénybe a  „komplett csomagot”: először részletes fotó és panorámaröntgen készül a fogsorodról, majd lenyomatot vesznek, utóbbi alapján dönti el a szakorvos, melyik szabályzó lesz számodra a legjobb. A készülék az alsó vagy a felső fogsorra kerül; minden egyes fogra külön kis „zárat”, bracketet ragasztanak és ezekbe diszkrét drótívet kötnek. A fogszabályzót időről időre utána kell majd állítani, ebben is számíthatsz a Sanitas csapatára. Alapos konzultáció kíséri a beavatkozás minden fázisát, részletes étkezési-tisztítási tanácsokkal is ellátnak majd a kb. másfél-két évig tartó kezelés idejére.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Sanitas fogászat

  1061 Budapest
  Andrássy út 46. 1/1.
  Kiszállítást kérek
 • sanitasfogaszat . hu

  +3670 433 1433
Partner értékelése:
4.2 (367)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: