Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

13.900 Ft helyett 6.950 Ft: „Egy Este a Pad Thai-al” - egzotikus thai nemzeti ételek a KuktaParty főzőkurzusán

13.900 Ft helyett 6.950 Ft: „Egy Este a Pad Thai-al” - egzotikus thai nemzeti ételek a KuktaParty főzőkurzusán
 • Autentikus receptek alapján, jó minőségű alapanyagokból főztök
 • Tom Jam Kung, Pad Thai, és Kókuszos sült ananász
 • A képzést Yang Zhi Jun a Corinthia Grand Hotel Royal chefje tartja

Bónusz beváltható: 2013. március 27 - június 24.

Előzetes bejelentkezés szükséges. Csak interneten keresztül tudsz jelentkezni. A kurzusok minimum 5 főtől indulnak és maximum 12 fősek. A kurzusokat a hét egy adott napján tartják meg. Lemondási feltétel: min. 24 órával a foglalt időpont előtt. A kinyomtatott bónuszt vidd magaddal a tanfolyamra. Az ajánlat nem tartalmazza az italfogyasztást. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

6.950 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
13.900 Ft
50%
6.950 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

179 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Thaiföld soha nem volt gyarmat, a thai-ok viszont leigázták a világot. A titkos csodafegyvert, amellyel hódításra indultak, bármelyik tábornok megirigyelhetné. A neve: thai konyha.

 

A rajongók tábora népes, és egyre népesebb, de most csatlakozhatsz azokhoz, akik thai citromfűvel, galanga gyökérrel, wokkal és halszósszal felfegyverkezve vívják a hódító háborút. Megtanulhatsz 3 thai alapételt, ami nemcsak annyit jelent, hogy recepteket sajátítasz el, hanem alapfogásokat, trükköket, ízlésvilágot is ellesel.

 

Thaiföldön a leves majdnem ugyanolyan fontos, mint a főétel, a KuktaParty kurzusán te pedig az egyik legnépszerűbb thai levest fogod megtanulni, a Tom Jam Kung-ot, azaz a Thai ráklevest. A különféle Tom Jamok más módon készülnek, mint a magyar levesek, és ízviláguk, fűszerezésük is hihetetlenül egzotikus. A Tom Jam megismerése olyan élmény lesz, mint az első lépések egy ismeretlen dzsungelben.

 

A thai konyháról mindenkinek a Pad Thai jut elsőre eszébe. Mi lenne, ha megtanulnád ennek a finomságnak az elkészítését? Nem ördöngösség, de érdemes hozzáértő mellett kuktáskodni, mert könnyű elrontani ezt az étket. A hazai éttermek ezt sokszor meg is teszik, úgyhogy élvezetes megoldás, ha te magad készíted el profin ezt a izgalmas, tésztás-fűszeres specialitást.

 

Desszertként pedig a nem kevésbé egzotikusan hangzó Kókuszos sült ananász zárja a sort. Ez úgy készül, hogy fogod a meghámozott, friss ananászt, majd... De inkább nem is áruljuk el, hiszen milyen meglepetés várna különben a tanfolyamon?

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Kuktaparty

  1138 Budapest
  Madarász Viktor utca 47-49.
  [Madarász irodaház 2.épület]
 • kuktaparty . hu

  +3620 230 6425
Partner értékelése:
4.4 (147)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: