Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

102.600 Ft helyett 51.300 Ft: Irány a Kis-Fátra! – 4 nap, 3 éjszaka 4 fő részére Martinske Hole-n, a Greenfield Apartmanokban

102.600 Ft helyett 51.300 Ft: Irány a Kis-Fátra! – 4 nap, 3 éjszaka 4 fő részére Martinske Hole-n, a Greenfield Apartmanokban
  • 3+1 fős stúdió konyhasarokkal, étkezősarokkal
  • A szállás a Martinské Hole síterület közvetlen közelében fekszik
  • 30-65 kilométeres körzetben több gyógyfürdő található
  • Az ajánlatot a Brigád Boltban készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A bónusz 2013. április 10-ig érvényes. Előzetes foglalás 2013. március 25-ig telefonon 8-18 óra között, vagy küldd el a bónuszod a tatran@aplendapartments.com e-mail címre a foglalni kívánt időponttal együtt, és csatold az aplendapartments@gmail.com e-mail címet is. Vidd magaddal a kinyomtatott bónuszt. Érkezéskor 70€ kaució fizetendő, melyet távozáskor visszakapsz. Pótágy: 15€/fő/éj. Háziállatot nem lehet vinni.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

51.300 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
102.600 Ft
50%
51.300 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc
Az ajánlat sikertelen
0
5

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Ha azt hallod, Kis-Fátra, akkor nem arról van szó, hogy egy beszédhibás illető téves megnevezéssel az Alacsony-Tátrát emlegeti. A hegység Szlovákia legnyugatibb magashegysége, télen-nyáron kedvelt kirándulási célpont. Ugyan a környék gazdag a kulturális és történelmi nevezetességekben, ide elsősorban mégiscsak a természet kedvéért érkeznek a vendégek. Vagy azért, mert beleszerettek az Aplend Apartements&Resorts szálláshelyeibe.

 

 

Ami érthető, hiszen az Aplend felismerte, hogy az utazók többsége nem szeret szűk hálószobai szobákban szorongani. Ahol minden társasági tevékenység akadályoztatva van. Hiszen ha átjönnek hozzád az útitársaid, a megvetett ágyon kényelmetlenkedve, testedet furcsa pozíciókba csavarva tudsz csak beszélgetni. Nincs mód arra, hogy a délután folyamán kávét, vagy teát főzz magatoknak, nincs lehetősége a jó kedélyű, közös főzőcskézésnek sem. Még az is gondot okoz, hogy egy meleg kakaót készíts a gyereknek. Az Aplend konyhasarokkal ellátott, kisebb és nagyobb stúdiókat, apartmanokat kínál szálláshelyül, ahol remekül érezheted magad. Külsejükben és belső kialakításukban is vonzó egységeiket ráadásul Szlovákia legjobb helyein üzemeltetik.

 

A Kis-Fátrában például a Martin síközpont szomszédságában, alig 80 méterre az egyik felvonótól. Az áprilisig hóbiztos síterületen 12 kilométernyi könnyű és közepes nehézségű pálya kanyarog, a snowboardosokat fun park várja. Nemcsak a léceket, az oktatót sem muszáj otthonról cipelned, hiszen helyben minden szolgáltatást megtalálsz. Új őrület a motorosszán kölcsönzés, véletlenül se hagyd ki a programból. A közelben ráadásul több gyógy- és élményfürdőt találsz, ahol alaposan kiáztathatod a hidegben elgémberedett, síeléstől fáradt tagjaidat.

 

Ajánlatunk tartalma: 4 nap, 3 éjszaka 4 fő részére B típusú stúdióban, ellátás nélkül; B típusú stúdió 3+1 fő számára kényelmes, 2 ágy + pótággyal, konyhasarokkal, étkezősarokkal, TV-vel, zuhannyal, WC-vel, szélesebb folyosóval és nagyobb balkonnal. Idegenforgalmi adó 0,6 Euró/fő/éj, a helyszínen fizetendő.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: