Adj nekünk 3 percet és rád szabjuk a Brigádot!

Kérjük, válaszolj meg 5 kérdést, hogy a jövőben olyan ajánlatokat küldjünk neked,
amik a legjobban illenek hozzád. Köszönjük.

TOVÁBB

1.400 Ft helyett 700 Ft: Belépőjegy 1 fő részére Európa legnagyobb sövénylabirintusába, az ópusztaszeri Csillagösvény Útvesztő Öko Élményparkba

1.400 Ft helyett 700 Ft: Belépőjegy 1 fő részére Európa legnagyobb sövénylabirintusába, az ópusztaszeri Csillagösvény Útvesztő Öko Élményparkba
 • 3,5 km-es sövénylabirintus, 1,2 km-es fűzfafonat-labirintus, logikai szőnyeglabirintusok, kötéllabirintus, számháborúpálya, játszótér, népi fajátékok
 • Holdfényes éjszakai labirintusozás
 • Autóval Szegedtől 30, Budapesttől 90 percnyire Ópusztaszeren, de busszal, vonattal is könnyen megközelíthető helyen

Bónusz beváltható: 2013. március 24 - május 10.

Belépés a zárás előtt legkésőbb 1 órával. Csoportokat - előzetes bejelentkezés esetén - a nyitva tartástól eltérő időpontokban is fogadnak. A belépés 4 éves kor alatt ingyenes! A belépőjegy a váltás napján többszöri belépésre jogosít, és érvényes az éjszakai labirintusozásra is! Más kedvezménnyel nem összevonható. Éjszakai labirintusozás lesz március 31-én és április 27-én (ezeken a napokon a nyitva tartás: 9-22-ig tart).

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!

Brigád ár

700 Ft

rendes árkedvezménymegtakarítás
1.400 Ft
50%
700 Ft

Az ajánlat lejárt!

óra óra
nap
perc perc
óra
másodperc másodperc
perc

1165 vásárló

Megkaptuk a kedvezményt!

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel 24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

 

Nem kell feltétlenül embertestű, bikafejű szörnyetegekkel találkoznod, ha egy kiadós labirintusos bolyongásra vágysz. A görög mitológiában ugyan az útvesztőben lakik a riasztó Minotaurusz, de szerencsére 2013-ban Magyarországon számodra és családodnak a labirintus egy csodálatos és izgalmas kikapcsolódás, legkevésbé sem szörnyes élmény.

 

A Brigád mostani ajánlatával belépőt kapsz a Csillagösvény Útvesztő Öko Élményparkba, amely Ópusztaszeren található, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában, Szeged szívétől 30, Budapest belvárosától csupán 90 percnyire.

 

A Csillagösvény sövénylabirintusa a 21. század mérnöki precizitásával, fagyalból készült. A legendás csodaszarvast formázó sövényfalak 3,5 km hosszan kanyarognak. Útközben fahidakon kelsz át, és egy kilátón pihenhetsz meg. Az elágazásoknál a térség történetével, kultúrájával, élővilágával, érdekességeivel kapcsolatos, többféle tematikájú, választhatóan magyar vagy angol nyelvű kérdésekre adott válaszok segíthetnek a helyes út megtalálásában.

 

A fűzfafonat-labirintus 1,2 km hosszúságú, embermagasságú falainak anyagát a Tisza-parti fűzfák ágaiból fonták, és egy honfoglalás kori övcsat mintáját formázza. Igazi kihívás kitalálni belőle.

 

A logikai szőnyeglabirintusok szórakoztató és egyben gondolkodtató interaktív játékok. A számháború pálya 138 fája az igazi hungarikumnak számító rejtőzködős játéknak ad otthont, a gyerekek és a lélekben fiatalok kedvence.

 

A félelmetesen hangzó éjszakai labirintusozás valójában egy vidám gyalogtúra sövény- és fűzfafalak között a szeri puszta sötétjében.

 

A Csillagösvény természetes környezettel, jó levegővel várja a különleges élményekre vágyókat!

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

 • Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark

  6767 Ópusztaszer
  Szoborkert utca 1.
   
  Nyitva tartás:
  K-V: 9-18
 • csillagosveny . com

  +3670 367 4345
Partner értékelése:
4.8 (240)
Nagyobb térkép
Még ezek is érdekelhetnek: